CaldwellHigh School

Skip to main content
Bell Schedules » Half Day

Half Day

Half Day 34 minute periods and 1 lunch. Students who do not eat lunch on campus and who drive may leave at 12:24. Students will load buses at 12:45 pm.
Description / Section Start Time End Time Length
0 Hour 7:07 AM 7:41 AM 34 min
1st Period 8:00 AM 8:34 AM 34 min
2nd Period 8:38 AM 9:12 AM 34 min
3rd Period 9:16 AM 9:50 AM 34 min
4th Period & Cougar News 9:54 AM 10:30 AM 36 min
5th Period 10:34 AM 11:08 AM 34 min
6th Period 11:12 AM 11:48 AM 36 min
7th Period 11:52 AM 12:26 PM 34 min
Lunch 12:24 PM 12:45 PM 21 min